helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

Tankar och livet just nu

Publicerad 2014-05-18 21:00:10 i Allmänt,

Tjena mittbena! 

Vilken kanon helg! Igår åkte jag hem till familjen i Bettna för att fira Rosi som fyllt 50 + Daisy som fyllt 20! =70 års kalas!

Alltid lika trevligt att träffa hela närmaste släkten och umgås! Slår aldrig fel att vara med dem som står en närmast hjärtat! Sen ska vi inge tala om detta kanon väder som varit!!:)

Dock har jag inte fått något direkt tillfälle att steka, det får bli nästa vecka då vädret ska hålla i sig!:) har även spenderat denna eftermiddag med promenad med hunden sen varit och handlat och hängt lite med Hanna:)!

Har märkt att jag på senaste tiden börjat störa mig så fruktansvärt på människor som gör/ inte gör vissa saker.

1. Folk som inte kan köra bil, visst jag gillar att köra fort för att komma fram fortare som allt annat med mig, jag gillar när saker går fort men det handlar inte om det, folk kör som att de vore efterblivna ibland!? Kör olika hastigheter, kör 60 på 90 osv, sånt gör att jag säger alla möjliga svordomar bakom ratten haha
2. Folk som inte kan uppfostra sina barn, när de skyller på alla möjliga diagnoser och att det är barnens fel till att de beter sig illa. Varför kan man inte ta sig i kragen och försöka vara en förebild för sina barn? Ta ur korken ur arslet och gör något med era liv. 
3. Folk som inte kan hålla koll på sina djur, hela tiden möter jag hundar som beter sig som rabies djur när ägarna bara står och håller emot kopplet som om de vore kollin... Samt de som har sina hundar
Lösa utan att ha någon som helst koll på dem....
3. Folk som lever på andras liv och som bara snackar massa skit och
Sprider falska rykten!!! Att folk snackar skit om varandra är något som jag hör varje dag hela tiden, bl.a. På jobbet och det står mig upp till halsen snart. Fattar inte hur vuxna människor kan sjunka så lågt och trampa på andra människor så att de mår dåligt. Orkar bara inte. 

Nej nu ska jag njuta av sista dagen av ledigheten och kommande vecka blir riktigt tuff, men bara att bita ihop!:)

Ha en fortsatt bra helg!!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela