helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

lördag

Publicerad 2013-08-31 12:03:37 i Allmänt,

godmorgon, idag vaknade jag klockan nio med huvudverk, troligtvis för att jag dricker för lite om dagarna då jag helt enkelt inte tänker på det när jag inte är törstig. började dagen med en promenad i skogen, har saknar luften och den svenska marken och att slippa motionera på asfalt!
 
har städat av och packat upp det sista av packningen så nu är jag hemma i Sverige, troligtvis för alltid. kommer dröja lång tid innan jag reser  igen. 
 
snart kommer halva familjen och hälsar på en sväng innan jag börjar jobbet och innan de åker till Tuna park. jobb för mig samma som igår kväll 15-21.30
 
ha en trevlig lördag:)
 
 

...

Publicerad 2013-08-30 21:16:30 i Allmänt,

när man förlorar något man älskar och håller kärt så inser man ofta vad man hade, även om det då är försent, när man redan förlorat det. ibland kan man ändra och göra rätt för sig och ibland får man helt enkelt inse att det är över, inse vad man förlorat...
 
Ibland kan jag önska att jag kunde vrida tillbaka tiden, stanna klockan och reflektera över varför jag och han gjorde som vi gjorde och få valet att gå en annan väg eller göra samma val igen, men sånna valmöjligheter i livet finns ju tyvärr inte... man får helt enkelt stå sina kast. 
 
Jag tror att allt i livet är redan förbestämt, alla människors val och allt som händer sker av en anledning, människorna man möter och vem man ska dela sitt liv med är nog redan bestämt och sker av en anledning, men NÄR man möter sin livspartner är en annan fråga. 
 
jag hade målat upp ett liv framför mig och trott att det jag drömde om tillsammans med min partner skulle bli sant, att det vi tillsammans drömde om skulle bli verklighet, men så händer saker, som gör att drömmar krossas och man står nu här ensam och hoppas att livet så småningom ska gå vidare, bli lättare. 
 
efter ett två års långt förhållande ska jag nu stå på egna ben, hitta min egen lycka och forma mitt liv så som jag vill ha det och så som jag alltid drömt om!
det kommer nog bara ta lite tid att hitta dit, men huvudet högt och försöka gå rakryggad genom livet!
 
genom varje förlust så blir man bara starkare, man växer som människa och ser på livet från en annan synvinkel!

Man kan inte få allt man vill

Publicerad 2013-08-17 16:23:42 i Allmänt,

Saker blir jobbiga när man vill ha saker från båda delarna, när man vill ha kakan kvar men samtidigt äta den eller när man inte kan inse verkligeten man lever i. Semester är ett ypperligt sådant exempel, såklart är allt bra och underbart när man är borta i solen och njuter av varje sekund man har och problemet för dagen är om man ska äta ute eller laga mat hemma. Typ. Men semester tar oxå slut och sen börjar vardagen och verkligheten igen, hur mycket man än önskar att man kunde stanna tiden och bara va. Igår var en bra dag där tid inte existerade och när vi levde i nuet och tog vara på varje sekund vi hade.

Blev dock för mycket drinkar för min del, men ack så kul vi hade.

Bilder

Publicerad 2013-08-09 13:52:14 i Allmänt,

Tiden rusar iväg, alldeles för fort... Igår kom vi hem från våran roadtrip till beningen och sen dagen eftet åkte vi till valencia, så fint och kul!

Nu ligger vi på stranden och steker!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela