helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

Levande begravd

Publicerad 2014-02-11 17:22:49 i Allmänt,

Idag började jag dagen med en 6 km löptur på morgonen! Riktigt skönt.  Gjorde mig iordning för att åka in till stan efter och besöka tatueringsstudion. Har nu bokat tid och är så grymt sugen! Kommer nog bli fett:) blir i början på april.

Sen efter det så gick jag som en trött chock! Orkade inte resa mig över huvud taget och däckade i soffan mellan 13-16.30, sov till och från. Som ett slag från ovan typ. Har slängt i mig en god sallad nu och ska fortsätta slappa i soffan med sessan på magen som alltid!❤️Så kul och snyggt med tatueringar tycker jag!

U can have it all

Publicerad 2014-02-07 23:08:27 i Allmänt,

Något som slog mig ikväll var frågan om man verkligen kan få "allt" dvs, kärlek, karriär, lycka, ett hälsosamt liv, Goa vänner och en trygg familj. Samt ett händelserikt liv i allmänhet och mitt svar på den frågan blir faktiskt ja. Du kan få allt detta, det handlar bara om att spela sina kort rätt och inte välja bort något framför det andra. Det handlar om att få en mindre del av olika små kakor än en stor bit från bara en.

Jag tror även att man själv måste inse detta relativt tidigt innan man hunnit sumpa den ena eller andra biten som betydde mycket för en. Allt handlar om prioritering och vilka val man väljer att göra.
Sen om man står där i slutet och undrar varför man är singel, varför man aldrig började spela fotboll eller varför jag aldrig hoppade på läkarlinjen så har man bara sig själv att skylla. För tiden går fort, alldeles för fort och det gäller att passa på att njuta av det goda i livet medans det finns inom räckhåll.

Denna bild på sessan var när hon var Pytte. Fick mig att inse att tiden går på tok för fort.Fredag känns som lördag

Publicerad 2014-02-07 19:46:26 i Allmänt,

Har varit ledig idag och började dagen med en 5 km löprunda ute! Inte sprungit sen sensommaren så det var fan på tiden men tanke på att snön inte längre täcken hela backen! det var riktigt skönt men jobbigt första km tills spärren släppte. Kommer definitivt bli oftare nu om inte mer snö kommer...

Sen vid 2 begav jag mig till Västerås med två vänner för att kika lite på Ikea. Jag köpte flyttkartonger så nu blir det packa av på riktigt! Åh orkar inte ens tänka på allt jobb men det ska bli så jävlaaaaa skönt och jag ser fram emot det grymt mkt!

Sen begav vi oss till american pizza
För att äta pizza buffé och jag har inte vart såhär mätt sen jag konfirmera mig typ. Och sen var jag ju bara tvungen att äta två kanelbullar jag köpt på Ikea samt lite godis jag köpte efter... Ibland gör man okloka val i livet haha. Jag ligger nu på soffan som en jäst säl som inte orkar röra sig en meter. Men glad ändå!

Imorgon kväll är det jobb:) men innan blir det ett steppass på gympozz! Ska bli najs. Ha en trevlig fredag allihopa:)


att inte räcka till

Publicerad 2014-02-05 20:22:00 i Allmänt,

Man ska va bra på sitt jobb, man ska gå runt med ett leende på läpparna hela tiden, man ska ha tålamod, man ska va bra på att laga mat, man ska va rolig, man ska va ärlig, man ska va ännu mer glad, man ska va en bra partner, man ska träna och hålla sig i form, man ska äta nyttigt, man ska man ska man ska!
 
Är så trött på alla dessa måsten. uppfyller man inte kraven så är man antingen tråkig elak eller dum i huvudet, varför inte ful och värdelös? 
 
vad skulle hända om man sket i alla måsten?
 
Gör man si så tycker folk så, gör man så så tycker folk si. Men något som jag med tiden lärt mig är att inte ta mer skit från någon på något sätt. Ibland handlar det om att bara låta det åka in genom ena örat och ut från det andra för jag tycker inte att bråk och argument som inte leder någonstans har något med mitt liv att göra. 
 
Jag mår för första gången i mitt liv underbart. Jag har ett fast jobb, jobbar 100% även om jag känner mig som en zombie vid läggdags men jag vet att hårt arbete lönar sig vilket leder till fler valmöjligheter senare framöver. Jag ska snart flytta till en stört fin lgh där jag vet att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Jag har vänner som jag håller varmt om hjärtat och jag har en familj som jag älskar. Vad mer kan man begära just nu?
 
Livet handlar inte om att sträva efter saker du inte har, utan att uppskatta sakerna du har framför dig här och nu.
Det var allt för ikväll/ en upprörd jag
 
 
jag och min vapendragare!

livet i lådor

Publicerad 2014-02-02 21:59:28 i Allmänt,

Det här med att packa är ju inte direkt det roligaste jag gjort i mitt liv, ganska känslomässigt oxå för del delen. Minns när jag flyttade hemifrån för drygt 3 år sen och jag grät i bilen påväg hit. rädslan över att va själv, allt ansvar som en flytt innebar och ovissheten om vad framtiden skulle ge. Jag packar ner de här tre åren i hopp om att de kommande ska bli lika bra, om inte ännu bättre. Jag flyttar ju bara till andra sidan stan men den symboliserar det jag vill ha med min framtid, nytt och fräscht och nya möjligheter!:) 
 
en helvetes lång vecka väntar framför mig så det är bara att bita ihop, ledig fredag och börjar lördag kväll så det blir en mini ledighet! 
 
godnatt på er!:)
 
 
 
utan träningen hade jag vart ännu mer död än vad jag är hehe
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela