helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

Hej kom och hjälp mig!

Publicerad 2013-05-27 20:30:37 i Allmänt,

Gud jag känner mig så totalt omotiverad till allting. Hade först hanledning med Carina idag ang våran uppsats, det lutar åt att vi får gå upp på andra opponeringstillfället, tydligen så är det ganska många som gör så, då har man ju ändå längre tid att fixa allt perfekt och då hinner man även gå och kolla på de andra opponentskapen som ska ha, så man kan se lite vilka frågor som kommer osv... Iallafall, efter det så var det raka spåret till västerås för ett långt seminarium, hinner med 16.15 bussen därifrån så vi beräknas vara hemma vid 17, men såklart så går ju bussen sönder så vi får vänta 45 min innan nästa buss kommer och hämtar upp oss på landsvägen där vi står, hungrig som attan var jag oxå. Skulle tränat mitt sista pass core idag på gympozz då mitt kort skulle ha gått ut imorgon men såklart med min tur idag så gick det ut igår vilket innebär att jag får ta mitt pick och pack och knalla hemåt.
En god sak var iallafall att min efterlängtade, söta lilla ryggsäck kom idag iallafall som jag köpt från tradera i äkta skinn, så den hämtade jag på Ica och sen laga jag lite mat. Behöver plugga men jag känner mig NOLL motiverad så jag lägger ner och hoppas på annan energi imorgon, kanske man ska gå en morgonpromenad, när man ändå är ledig och allt tänkte jag :)
 
Nu kurrar magen igen, måste fixa ngt!
 
pusshej

Finally!

Publicerad 2013-05-24 10:31:55 i Allmänt,

Det här med internetdelning från telefon till datan är ju förjävla smart, eller hur! Varför köpa trådlöst bredband när man har en telefon som kan dela med sig på samma sätt :) Fördriver tiden just nu på bussen mot nyköping. Idag ska jag täffa alla dem som står mig allra närmast. Först när jag kommer till Nypan ska jag klippa mig hos Andy, han är dock inte lika nära som min familj;) sen ska jag möta upp linnea på stan och henne har  jag oxå saknat tok mkt! Hon ska ju ha barn snart så man får passa på när hon inte har händerna fulla med bajsblöjor och halvfulla nappflaskor :) hihi. Sen åker jag hem och ut till Bettna för att träffa  familjen och Therese Kenny Bästaste Anton fjant och lilla Agnes kommer också ut, så idag ska jag få lukta och pussa lite på bebis. Åhh <3
 
Denna helg är verkligen efterlängtad och välbehövlig för mig, behöver hämta psykisk energi någonstans och vart gö man det bättre än hemma?:)
 

.

Publicerad 2013-05-22 22:29:41 i

Varför är saker som egentligen borde vara lätta så otroligt komplicerade?:(

vilken kväll!

Publicerad 2013-05-17 21:49:32 i Allmänt,

SHIT OCH PJUH SÄGER JAG BARA!
 
Ikväll jobbade jag för förska gången på länge på demensboendet där jag jobbade som vikarie förra sommaren, har inte jobbat så mkt där nu efter med tanke på att jag mest jobbat som vikarie på fröslunda hemtjänst och jag är helt slut idag. Har glömt bort hur slut i huvudet och kroppen man blir av att jobba med dementa, förstår inte hur jag orkade hela föra sommaren, visst är det kul (nästan jämt) men man blir så trött i huvudet, känns som jag sprungit ett maraton typ.
Cyklade dit och hem i detta underbara väder! och kom på mig själv att fan vad skönt det är att cykla egentligen och bra motion, varför gör man inte det som träning och inte bara när man ska till och från jobbet? hmm ska börja med det! en timme kan man lätt cykla runt hela eskilstuna ;)
 
 
imorgon blir det heldag på arken zoo, ska hjäpa sara sälja kattsaker :)

Hemma!

Publicerad 2013-05-14 19:39:55 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen, hemma i Eskilstuna och tillbaka till vardagen, har redan hunnit jobba ett pass idag och kört en timma på crossen, go me!
 
Dagen igår var allt annat än kort, gick upp 05.50 igår morse för att hinna med flyget som gick 07.50. var hemma vid 22.30 (Y). Snacka om att jag var trött.
 
Vad har hänt de senaste tre veckorna då?, jo var borta i 23 dagar (!) mitt längsta vistelse i basel och tsm med Claudio sen vi blev tsm för 1.8 år sen. Och som alltid så går tiden alldeles alldeles för fort, gör saker hit och dit, far och flänger och ibland hinner man inte med. Nu kommer det dröja tills 15 juli tills vi ses igen pga skola och massa jobb från bådas håll, sen kommer vi vara tsm halva sommaren (6veckor) innan skolan och sista praktiken börjar, SHIT JAG ÄR SNART KLAR SJUKSKÖTERSKA. läskigt! Jag har även blivit faster igen till en underbart söt flicka vid namn Agnes och jag längtar ihjäl mig efter att få hålla lillskruttan och pussa ihjäl mitt gudbarn anton, lillskrutten. Barn och hundar är något som alltid gör mig glad, spelar ingen roll hur ledsen jag är innan, vet inte varför men jag mår alltid som bäst när jag är tsm med småbarn som inte gör annat än busar och skrattar och är sådär allmänt underbart söta. Saknar även familjen hemma och nästa helg åker jag äntligen hem! känns som det var evigheter sen!
 
Har tv, radio och datan på samtidigt här hemma nu, känns fort väldigt ensamt och ovant när man har haft sällskap hela tiden under 3 veckors tid, nästan så att man glömmer bort hur tråkigt och jobbigt det är att vara så mkt ensam hemma. Blir lätt så att man uppskattar de sakerna som man hade när de inte längre är hos sig...
 
Imorgon jobbar jag kväll, så jag ska försöka hinna ta mig in till skolan, hämta ut tentor (klarade ÄNTLIGEN BMA011 TENTAN!! YESYES) och sen så ska jag ta bort (göra om?!) mina lösnaglar, dock inte så långa och kanske enfärgade... får se.. :) hoppas på fint väder imorgon så man slipper bära vinterjacka för en gångs skull haha :)
 
Ha en bra kväll, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite te och smörgås.

Snart dax att dra hemât igen...

Publicerad 2013-05-09 20:43:56 i Allmänt,

Tiden gâr fort, alldeles för fort och ibland fâr man bromsa sig själv och fundera över vad som egentligen händer, och vad man gör. Pâ mândag är dagen för hemgâng och den kändes som att det var igâr som jag tänkte: âh vad kul, har mer än en vecka kvar här i Basel men insâg just att det är 3 fulla dagar bara... Tre dagar kvar och sen blir det en lâng väntan pâ 9 veckor, det längsta nâgonsin under dessa snart 2 âren vi varit tillsammans. Säger det igen, shit vad tiden gâr fort, läskigt fort. 
 
C-uppsatsen börja lida mot sitt slut och likasâ denna termin men ändâ är det sâ mycket som ska hinnas med och tentor som man väntar med att fâ svar ifrân... är sâ nervös och rädd inför framtiden, hur allt kommer gâ och hur allt slutar-/börjar. Det jag iallafall vet är att jag är jävligt glad över att sommaren börjar närma sig och att värmen har infunnit sig, även i sverige. Har haft höga förhoppningar om vädret här men jag har blivit ganska sâ besviken... Mulet och halvdant är vad vi har haft här, men vad gör det när man har varandra right?;)
 
I helgen blir det att umgâs med vänner och pâ lördag blir det utgâng i Zürich en sista gâng, längtar, vilket drag och bra musik det är där! söndag blir det middag ute förhoppningsvis där de serverar min absoluta favvorätt, fondue chinoise!
 
Nej nu ska jag fortsätta med plugget och sen ta kväll för idag. Ha det bäst!
 

Hej Frân Basel

Publicerad 2013-05-02 20:23:32 i Allmänt,

Jag lever livet här i Basel just nu sâ bloggen har blivit âtsidosatt, har hänt sâ mycket saker den senaste veckan, bâde bra men även jobbiga saker. Vädret här är sämre än i Sverige dâ vi har mulet och regn nästan varje dag, dock ganska sâ varmt ändâ sâ jag ska inte klaga! Men jag lever iallafall. Pâ âterseende!
fotboll förra veckan! Basel- Luzern

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela