helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

när armar och tår inte räcker till

Publicerad 2013-06-23 20:52:00 i Allmänt,

känner ni ibland att det spelar ingen roll vad man gör eller säger eller hur mycket man gör eller säger det, det är ändå aldrig tillräckligt. Den värsta känslan av allt är att känna hjälplöshet och att man inte räcker till som man är eller med det man försöker göra. Det finns ingen sportslig chans att man som en enskild individ ska kunna tillfredställa alla behov hos en annan människa eller kunna tänka på allt som borde göras och sägas samtidigt som man ska kunna stå med båda fötterna på jorden och försöka leva sitt eget liv. ibland måste man sätta livet i perspektiv och fråga sig själv, vad vill JAG och vad mår jag själv bra av? lever man ett liv ihopp om att behaga alla människor runtom kring sig så kommer man garanterat tappa sig själv och sina värderingar på vägen. 
 
mina kissar är sjuka, det är ett heltidsjobb att försöka se till att alla dessa små krabater mår bra och äter, får ta fram minahusmors/veterinärkunskaper och försöka göra det bästa möjliga jag kan! 
 
 
 
 

snart heeem

Publicerad 2013-06-20 20:31:01 i Allmänt,

skillnaden mellan att ha djur hemma mot att inte ha det är att det verkligen känns som att man har något att komma hem till efter en lång arbetsdag, alla kisseungar blir så glada när man konner och ger den kärlek, gosar och framförallt någon som ger dem mat såklart;) men det är så mysigt!
 
har jobbar från halv ett idag och ska gå hem om ett tag och det ska bli så fruktansvärt skönt att vara ledig imorgon pch sen fira midsommar med fina vänner och bara njuta av sommaren ett tag, man hinner inte direkt njuta när man är på jobbet hela tiden eller gör massa andra saker! hoppas hoppas det inte regnar  imorgon!!!:)
 
glad midsommar på er alla!
 
 
 
 
 
 

Tuttarna räcker inte alltid till

Publicerad 2013-06-19 17:32:38 i Allmänt,

Nu har jag en dröse med kattungar hemma och en mamma som är både rädd och trött på att ha sina stora bebisar klistrade på tutten fortfarande haha! Tror dock att de mest snuttar för mysighetens skull, sju bebisar och 8 tuttar, ( eller hur många tuttar en katt?) det blir knappt det ;)
 
lillebror är här nu och har varit här sen i måndags kväll, åker hem imorgon och imorgon börjar jag jobba på mitt sommarschema så det blir inte mkt fritid tills jag åker utomlands >.< ska snart iväg och springa en sväng medans sebbe käkar godis och glor film, :)
 
jag har köpt en iPad nu!!!:) äntligen! Den kommer göra min vardag mkt lättare!!
 
 här ska ni få se några fina bilder jag tog med den  nyss!
 
 
 
 
 

Gamla tider

Publicerad 2013-06-06 22:04:17 i Allmänt,

Ibland tänker jag bara shit. Vad har egentligen hänt sen tre år sen då jag tog studenten? TRE ÅR SEN! Helt sjukt. Ibland känns det som om tiden går alldeles alldeles för fort. Jag kan egentligen inte minnas allt jag gjort de senaste tre åren, det har bara sagt svich! Jag började att jobba på hemtjänsten i stigtomta ganska så snart efter studenten i hopp om att komma på vad jag faktiskt ville göra med resten av mitt liv, vad jag ville plugga till osv för pluggar man inte så kommer man inte så långt här i livet, tyvärr men så ser verkligheten idag ut. Konkurensen på arbetsmarknaden blir bara högre och högre för varje år som går och många ungdomarna klagar på att det inte finns jobb. Jobb finns nog tror jag, det handlar om hur långt man är villig att gå och kämpa för att få ett. Iallafall, jag sökte sommarjobb till hemstjänsten och blev kvar där i 8 månader tills jag sökte till sjuksköterskeprogrammet i eskilstuna och kom in våren-jan 2011. Jag valde att flytta för att jag kände att jag behövde uppleva något nytt, komma ifrån nyköping och träffa nytt folk. Flyttade till eskilstuna och började plugga, tiden därimellan har varit upp och ner och massa saker som har hänt men redan sommaren/hösten 2011 så träffade jag min nuvarande pojkvän, i aug firar vi två år tillsammans! Som sagt, tiden går alldeles för fort och det känns som att man inte hinner med att reflektera vad som händer i ens liv eller varför man gör saker man gör. Jag har även alltid jobbat vid sidan av mina studier för att kunna leva och göra det jag vill. Att endast leva på ett studielån+bidrag är något som skulle få mig att klätta på väggarna. jag vill kunna LEVA, resa och uppleva även om jag är student och förväntas äta nudlar framför tv när månaden är slut. Nej så vill jag inte ha det och därför har jag slitit arslet av mig även om en del kanske inte ser det, en del kanske ser det som felprioriteringar när jag väljer att jobba så mkt som jag gör.
 
Nu är framtiden oviss och man vet aldrig vad som kommer hända när skolan är klar och när jag blir färdig sjuksköterska nästa vår! shit, snart är det dags!!! Idag på våran nationaldag har jag sett så många glada människor som tror sig veta vad framtiden har att erbjuda dem och det har de verkligen ingen aning om, men det kanske är det som är tjusningen med livet, man kan aldrig veta vad som kommer att hända, man kan bara leva för var dag.
 
dagen med stort D, tror jag letade efter min familj på denna alldeles för allvarliga bild ;)
jag och cindy, varför var jag brunett? hmm

På jobbet

Publicerad 2013-06-03 20:45:55 i

Väntar på att få gå hem snart, imorgon är det tenta så måste plugga innan jag somnar! Tagga snart sommarlooov då!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela