helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

Lördag!

Publicerad 2017-01-07 12:37:05 i Allmänt,

igår köpte vi pjucks till Saga, tur att det blir varmare i veckan men såsom det va i torsdag så fick hon typ kramp i tassarna efter 2 min stackarn. inte outdoor hund det inte haha. 
 
 
Idag kommer syster Cindy på besök och sover över! Inväntar henne nu så ska vi åka och glo lite affärer sen sag handla till taco middag ikväll :)
❤️

Tack för bra produkter!!

Publicerad 2017-01-05 21:53:37 i Allmänt,

lyckades få bort 80% av det gula genom att första använda silver shampoo! Waterclouds har det bästa silvershampoot av de flera märken jag provat, inte alls lika uttorkade som många andra märken. Sen återfrakutande färgbomb (blandade två) sen avslutningsvis en kickass inpackning! 
 
Kör samma kur om några dagar/ efter helgen så ska jag nog bli helt nöjd sen!:)
 
 
 
 

Hejdå julen!

Publicerad 2017-01-05 14:07:01 i Allmänt,

äntligen tog jag tag i att städa bort julen, granen är ju fin såklart men ack vad jobbig
 
inväntar daniel som snart e hemma! ska iväg och handla lite sen hämta paket jag beställt från lyko, ska fixa iordning håret och få bort det gula! Spännande men lite läskigt att laborera själv med håret tycker jag 😬
 
Har även hunnit med att städa lgh, dock blir jag helt slut och andfådd pga denna förkylning- kändes som ett maratonlopp där jag såg stjärnor i slutet 😆
 
 

Onsdag

Publicerad 2017-01-04 22:44:00 i Allmänt,

 Hej! 
 
Idag va det ytterligare en aktivitet nämligen barnmorskan. Fick stå och skotta hur bilen i typ 20 minuter för att det var så jäkla mycket snö. Annars så var allt bra med bebisen i magen; bra hjärtljud, bra SF mått (33) och bra blodvärde och blod tryck. Dock står jag kvar på samma vikt senaste tre besöken. 9 kg viktuppgång totalt vilket e skönt att slippa bli allt för stor:)
dock har jag väldigt ont i bäckenet och han börjar fixera sig, dock kunde hon känna att huvudet fortfarande va ruckbart men det e några veckor kvar så han hinner fixera sig :)
 
sen när jag väl kommer hem så öppnar jag mina presenter som jag hämtat ut från posten (saker till bebis) men lika kul det haha. 
 
Även hundarna ville ha aktivering, såklart. Så gick en mellis med dem vilket jag fick äta upp sen. sån otrolig smärta i bäckenet/ blygbenet så fick typ släpa benen över golven för kunde inte lyfta fötterna normalt:(
 
imorogn kommer Daniel hem så då får han aktiveras igen trots att han jobbat hårt hela veckan. Glad att jag hittat nån som alltid ställer upp! behöver inte få dåligt samvete av att be om saker. ❤️
 
Lite av det jag beställde till lilla O
 
Alltid bra med ersättning om man behöver stödmata!
 

Blond!

Publicerad 2017-01-03 20:08:48 i Allmänt,

vi valde att bleka hela håret istället för slinga för att få håret så ljust som jag ville ha det! ovant att va så ljus igen eftersom jag varit "mörk" typ ett års tid. Dock är det svårt att få det perfekt på en gång så finns några gula slingor kvar i håret så har beställt lite silver shampoo, färgbomb och inpackning som lär behövas då man annars torkar ur håret! 
 
Så blev det ialf:)
 
 
 
 

D.Ö.D

Publicerad 2017-01-02 18:36:22 i Allmänt,

Asså hur mkt kan man sova/ hur trött kan man va?
 
Jag somna kanske vid 01 typ- kissade tre gånger under natten/ morgonen och klev upp 12, sen har jag varit iväg en sväng på en timme cirka och kom hem igen, helt slut och la mig i soffan, skulle kunnat somna men försöker hålla mig vaken så jag kan sova ikväll sen. Ska dagarna se ut såhär fram tills bf? Tycker synd om alla gravida som inte kan/ får sova om nätterna, vore ju döden, själv sover jag (oftast) kanske för mkt?
 
Imorgon ska jag ialf till frisören vilket ska mkt mkt spännande! 
 
Dagens opiffade, slafs mood 😆
 
 

Ensam hemma

Publicerad 2017-01-02 13:07:31 i Allmänt,

Nu e sambon iväg på jobb, kommer hem torsdag, hoppas dagarna går fort. Kommer bli tomt framförallt om kvällarna (dagarna jobbar han ju annars också) och framförallt- att äta MAT, jag är sämst på att äta när jag är ensam, iallafall att äta bra mat. Kommer nog bli en del kokt korv med bröd, yoghurt och mackor ahha

Känner väl kanske att jag borde äta mer? Ställde mig på vågen igen som ännu står still, pendlar upp och ner ett kilo senaste veckorna och står still på den fronten. Haft samma vikt senaste 6 veckorna typ.. Men så länge bebis växer så kanske han får i sig allt han behöver? Gått upp cirka 7,5 kg med fyra veckor kvar av graviditeten..

Nu ska jag iväg och försöka hitta LEKIA affären här i Västerås, fick presentkort i julklapp så finns lite smått vi fortfarande behöver så hoppas jag hittar ngt!

Ha en bra dag alla!:)

Jobbigt brud

Publicerad 2017-01-01 22:58:38 i Allmänt,

När man e snäll och köper en leksak till hunden som hon blir besatt av och som man måste leka och kasta till henne i 6 h i sträck, då ångrar man sig helt plötsligt haha
 
Dock e hon farligt söt
 

Blond!

Publicerad 2017-01-01 19:19:17 i Allmänt,

dags att bli fräsch innan bf! Varit blond med mörka slingor i nu länge men denna gång blir det blond blont!
tisdag har jag tid!:) 
 
 
 

Skötväska

Publicerad 2017-01-01 17:05:51 i Allmänt,

kom precis på att jag har noll koll på vad jag egentligen behöver ha i BB väskan..
 
nappar? vad för saker till mig? Det jag hittills packar ner är detta! 🙈 Behöver ha en varmare dress när
vi ska åka därifrån iallafall den får packas ner senare!
 
väskan e från SKIP * HOP
 
 
Filt, tre uppsättningar kläder och papperna jag behöver ha med, strumpor, amningsskydd och blöjor finns oxå men det får man nog på BB antar jag.
 

Magen spricker

Publicerad 2017-01-01 16:40:35 i Allmänt,

ibland förstår jag inte hur en stor bebis kan få plats i magen, ibland känns den liten och ibland känner man att man ska spricka! Dock har jag sett folk med mkt större magar än vad jag har i v 36!
 
 
är det dumt att skriva att jag vill ha tillbaka mina magrutor som en gång fanns där ?! ;) haha

2017

Publicerad 2017-01-01 14:08:42 i Allmänt,

20170101
 
Idag är det första?! Januari och ett helt nytt år! Gårdagen bestod av mjukisbyxor i soffan med familjen, Bingolotto och oxfilé med potatis och rödvinssås till middag.
 
första gånger på många år som jag haft en "lugn" nyårskväll och det va otroligt skönt faktiskt!
det som va mindre kul va att ena hunden e väldigt skotträdd och vägrade gå ut på hela dagen och kvällen för att kissa så vi fick som tur va ut han en kortis vid 00.45 så han kissade men det va snabbt in igen, Sen fick jag ställa klockan på 09.00 imorse för att ta ut han så han kissade av sig IFALL att barnen skulle börja panga igen redan vid lunch... man vet ju liksom inte hur länge efterskalvet varar.. saga hon e ganska obrudd ialf så det e skönt!
valnade sen vid 13.00 så det blev en riktig sovmorgon idag, dock hade jag svårt att somna inatt då bebben i magen har börjar bli så stor och bökar hela tiden så svårt att hitta en skön sovställning😬
 
vad händer idag då? Jo vi ska åka och handla hundmat samt mat till hemmet. Daniel ligger borta i veckan på jobb så blir själv från mån- torsdag kväll :/
samma sak veckan efter så HOPPAS bebisen inte bestämmer sig för att titta ut två veckor för tidigt!
 
måste gå igenom så vi har allt jag behöver till bebben oxå, man blir lätt hemmablind och lite slö när man strosar hemma haha!
 
Frukost oavsett om första målet är kl 13:30;)
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela