helenemede.blogg.se

jobbar som sjuksköterska sen cirka tre år tillbaka, bor tsm med sambo och två hundar i Västerås. Väntar vårat första barn i feb -17! Bloggen är en blogg med inlägg som rör allt mellan himmel och jord! Enjoy

HEY!

Publicerad 2013-04-16 20:12:19 i Allmänt,

Det är verkligen fullt ös medvetslös just nu, har jobbat så mkt de senaste veckorna så jag vet varken ut eller in. Nu är jag ledig från jobbet och på fredag flyger jag till Basel. Så har yttterligare tre veckors semester där, skönt!
Skolan rullar på och c-uppsatsen lika så, hade hanledarträff idag och det var mycket att ta in och ändra, men skönt att vi är på någelunda rätt spår iallafall, har även kommit igång riktigt med träningen igen och det ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT!! Börjar känna mig mer och mer stark och vältränad, synd bara att jag inte kan träna på samma sätt där borta, får väl bli mkt löpträning antar jag, vilket iofs är bra då jag behöver komma igång på den biten med, lite bättre väder där iallafall så man lär ju inte behöva oroa sig för snö i skogen!;)
 
Idag blev det ett Steppass och jag är riktigt mör och trött i kroppen, precis som det borde va!
 
imorgon är det plugg hela dagen och sen träning på kvällen, sen MÅSTE jag städa denna skitiga lägenhet, usch!
 
Sov sött!

Body pump

Publicerad 2013-04-11 18:46:39 i Allmänt,

Nu avslutar jag denna dag som bestått av jobb och plugg med ett härligt pass på Gympozz, ska prova på Body Pump för första gången idag! tagga!!!
 

training!

Publicerad 2013-04-08 19:45:47 i Allmänt,

Love training, training makes me alive, training makes me smile! new trainigsclothes makes me look hot!

folk tycker så mkt

Publicerad 2013-04-06 20:21:09 i Allmänt,

Har suttit och tittat på den här toma sidan nu i typ 5 minuter och egentligen velat skriva massa saker som jag känner att jag vill få ur mig, men som jag märkt så kan man inte skriva vad som helst här på bloggen, för det får man ofta höra sen i efterhand, varför skrev du si eller så osv och det tycker jag är ganska så tråkigt, så istället skriver jag att jag har jobbat hela dagen typ idag och sen avslutades det med en långpromenad runt parken zoo med sara och annelie och sen en trevlig fika med skitsnack om karlar ;)
 
Ha en fortsatt trevlig helg på er, jag ska hoppas in i duschen och glo lite serie innan jag stupar i sängs!
 

FREDAG!

Publicerad 2013-04-05 20:26:06 i Allmänt,

Hej på er! när var senast som jag kikade in här? en vecka sen, två? Jag lever iallafall, jobbar och pluggar om vartannat, tre tentor på fredag och en c-uppsats som precis påbörjats! Känns att man lever iallafall...
 
Ikväll blev jag bjudet på middag hos amanda, det blev tacos! smarrigt. Önskar jag kunde stanna längre, men kände hur pluggångesten börja krypa ifatt mig inombords, så jag fick lämna de andra och min dricka där ;) Måste ändå upp imrgon kl 6.15 för det står jobb på schemat, hela helgen lång och nästa vecka med.
 
Mannen min åkte hem i onsdags, känns direkt tomt men vi ses snart igen, den 19 april åker jag ner till honom och stannar där i 3 veckor lite drygt så det går ingen nöd på mig!:) typ första gången jag känner så. Har så otroligt mkt annat som surrar i huvudet så man hinner nästan inte sakna varandra, inte på bara två veckor när man annars är van att vara ifrån varandra i typ 4-6 veckor! Så den här gången är det rena rama lyxen!
 
Skönt att våren äntligen här (vill inte äta upp mina ord för det börjar säkert snöa imorgon).
 
Nu ska jag plugga en timme till, titta på ett litet avsnitt av pretty little liars innan jag somnar som en klubbad säl i sängen!
 
godnatt:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela